joi, 11 decembrie 2014

RCA Astra Asigurari

Planuri Financiare pt Copii de la ING Asigurari

Albul este cea mai populara culoare auto si in 2014

Un studiu realizat de PPG Industries a scos la iveala faptul ca albul este cea mai populara culoare printre posesorii de masini noi si in 2014.Anul trecut 25% dintre masinile vandute au fost vopsite in alb, iar anul acesta, procentul a crescut la 28%.


Pe locul doi al topului se afla culoarea neagra cu 18%, iar locul trei al clasamentului este impartit de culorile gri si argintiu. Mai mult decat atat, studiul PPG Industries scoate la iveala faptul ca nuanta argintie a pierdut in ultimii 2 ani cu 7 puncte procentuale.
In Europa, 25% dintre automobilele achizitionate in 2014 sunt albe, 15% sunt negre, iar 14% sunt gri. In ceea ce priveste piata din America, clasamentul arata la fel ca cel din Europa: 23% alb, 18% negru si 16% gri.
Culoarea alba nu costa in plus de obicei, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care peste un sfert din cumparatorii de masini noi o aleg.


Pe locul 2 s-a situat o alta culoare ca de obicei nu aduce costuri suplimentare la pretul de achizitie a unei masini: negrul, in proportie de 18%.
Pe locul 3 sunt doua culori clasate in randul popularitatii: alb metalizat si gri, fiecare cu cate 13%.
PPG mentioneaza ca argintinul si-a pierdut din popularitate in ultimii ani cu aproximativ 7%.

Reclama Generali Asigurari pentru asigurarea RCA

joi, 4 decembrie 2014

Porsche 911 Targa modificat de TechArt

Tunnerul TechArt a publicat primele imagini si primele informatii cu pachetul de caroserie dezvolta pentru Porsche 911 Targa.







In ceea ce priveste interiorul, tunerul german ofera tapiterie din piele de inalta calitate, accesorii din fibra de carbon, un volan in trei spite modificat si pedale din aluminiu.



Partea frontala a primit un spoiler revizuit, o grila modificata si prize de aer imbunatatite. Partea laterala a lui 911 Targa a primit un set de praguri noi si carcase pentru oglinzi din fibra de carbon. Zona posterioara a modelului german integreaza acum un spoiler modificat si un difuzor de aer mult mai agresiv.


TechArt a pregatit un sistem de suspensii imbunatatit, jante cu design special de 20 si 21 de inch sau o evacuare modificata.


Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG sau Porsche Holding SE, cunoscut de obicei la Porsche AG, sau doar Porsche, este o firmă germană constructoare de automobile sport. A fost fondată în 1931 de Ferdinand Porsche, inginerul care a creat și primul model Volkswagen bine cunoscutul Volkswagen Beetle. Compania își are sediul în StuttgartBaden-Württemberg.
În România, compania este reprezentată de firmele Porsche România și Porsche Inter Auto Romania, care importă și comercializează automobile marca PorscheAudiVolkswagenSkodaSeatBentley și Lamborghini.